Boek bestellen

Offerte aanvragen

Ons Aanbod

(DIGITAAL) MATERIAAL OVER LEREN

Leerlingen helpen om te experimenteren met leren doen we al veertien jaar. Deze ervaring hebben we gebundeld in (digitaal) materiaal voor docenten en mentoren.

‘Slim jezelf zijn’ werkboek

In 2009 schreven we de eerste editie van wat nu het ‘slim jezelf zijn’ werkboek is geworden. Een bundel met wetenschappelijke kennis over leren praktisch gemaakt voor leerlingen en studenten. In dit boek staat de rode draad door ons programma beschreven, verdeeld over negen modules. Het boek is zelfstandig te doorlopen, maar dient in onze programma’s voor docenten en mentoren vooral als handig naslagwerk. Op veel van onze scholen wordt het werkboek gebruikt door leerlingen in de mentor-, coach-, of SLB-uren.

Remind en LessonUp

Afgelopen jaar hebben wij – op basis van de behoefte van veel docenten – alle modules uit ons ‘slim jezelf zijn’ werkboek gedigitaliseerd en verpakt in kant-en-klare lessen op platform LessonUp. Leerlingen kunnen in de klas of thuis met de les meedoen op hun telefoon, tablet of laptop. Het platform stelt voorgeprogrammeerde vragen aan de individuele leerling en alle theorie wordt behandeld in de vorm van filmpjes, audio of op de slides zelf. Hierdoor heeft de mentor veel contact en input voor een waardevol gesprek over leren en motivatie. Inmiddels hebben we ruim 120 inspirerende lessen over leren op ons kanaal staan, verdeeld in drie niveaus. Neem gerust eens een kijkje via deze link.

Ons materiaal kosteloos uitproberen?

Omdat we geloven dat we waarde kunnen toevoegen met ons boek én onze kant-en-klare lessen voor leerlingen en hiermee docenten en mentoren kunnen ontlasten, bieden we voor iedereen aan om ons kanaal voor één week kosteloos uit te proberen. Daarnaast kan iedere school kosteloos een proefexemplaar van ons boek aanvragen Mocht je geïnteresseerd zijn om het materiaal uit te proberen neem dan contact op met ons via andre@remindlearning.nl.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Download dan ons informatiedocument, of neem contact met ons op om vrijblijvend een (digitale) afspraak te maken.

Whatsapp Remind Learning