Boek bestellen

Offerte aanvragen

Ons Aanbod

REMIND PROGRAMMA
VOOR LEERLINGEN

Na 15 jaar onderzoek doen en samenwerken met meer dan 200 middelbare scholen hebben we een interventie ontwikkeld die meetbaar bijdraagt aan de groei mindset, zelfregulatie, experimenteergedrag en het eigenaarschap van leerlingen.

Bewezen effect

Het effect van het programma meten we middels onze leerscan. Met dit wetenschappelijk gevalideerde instrument meten we de vier constructen zowel vooraf als na afloop van de interventie. De resultaten hiervan worden achteraf gepresenteerd in een overzichtelijke rapportage, waarbij op ieder construct een significant positief verschil van 10% wordt beoogd. De selectie van leerlingen geschiedt direct via leerlingen (middels een brief), via de ouders (middels een brief en/of ouderavond) of via de mentor/docent (middels een brief en/of introductiescholing).

Verder praten?

Naast ons bewezen programma bieden we ook scholingstrajecten waarin we onze expertise overdragen op de docenten en/of mentoren. Wil je graag vrijblijvend eens kennis met ons maken? We komen graag eens langs. Neem gerust eens contact met ons op.

Het programma

In het programma – dat bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee klokuren – worden leerlingen in een kleine groep begeleid door twee ervaren trainers. Het programma ziet er inhoudelijk als volgt uit:

Whatsapp Remind Learning