Boek bestellen

Offerte aanvragen

AANBOD

STUDENTENTRAININGEN

We helpen studenten om eigenaarschap te nemen over hun leerproces, studieloopbaan en toekomst.

Leiding nemen over je eigen leven

Met onze trainingen helpen we studenten om leiding te nemen over hun eigen leven. Vragen die centraal staan zijn:

  • Wat wil ik leren?
  • Wat is mijn ideale manier van leren/werken?
  • Waarvoor ben ik gemotiveerd?
  • Wat zijn mijn talenten?

In elke training denken studenten na over hun doelen, drive en toekomst en rijken wij hen de tools aan die ze nodig hebben om hun plannen waar te maken. We geven geen pakketje met advies, maar gaan in gesprek met studenten om te onderzoeken wat er het best voor hen werkt. Daarin stimuleren we de openheid naar onbekende leertechnieken en manieren van denken, en geven we ze voorbeelden vanuit onze eigen ervaring. Onze trainers zijn immers allemaal zelf ook student, waardoor er een ontspannen sfeer en wederzijds begrip ontstaat.

Ons aanbod voor studenten

Voor mbo en hbo-studenten bieden wij twee soorten programma’s aan. Onze reguliere trainingen voor studenten, en ons programma dat specifiek gericht is op het versoepelen van de doorstroom van het mbo naar het hbo of een andere volgende stap.

Ons onderzoek

Onze geleerde lessen en de ervaringen die we hebben opgedaan door trainingen te geven en onderzoek te doen naar eigenaarschap, hebben we opgeschreven in een publicatie die we graag met je delen. Dit document is gemaakt om jou te inspireren om ook aan de slag te gaan met het thema eigenaarschap, zodat kennis en enthousiasme over eigenaarschap zich verspreid, en we er zoveel mogelijk mensen mee kunnen helpen. Laat hiernaast je gegevens achter en ontvang het document direct in je mailbox.

Ontvang ons onderzoek

    Whatsapp Remind Learning