Boek bestellen

Offerte aanvragen

AANBOD

Herfstschool

Door de COVID-19 crisis hebben veel leerlingen in schooljaar 2019-2020 een achterstand opgelopen. Om hen te helpen bieden wij een programma in de herfstvakantie waar onze trainers en vakbegeleiders leerlingen helpen om in een week slimmer zichzelf te worden.

Schooljaar 2019-2020 was het jaar waarin veel zelfstandigheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen van ons onderwijs gevraagd werd. Het was heel bijzonder om te zien hoe scholen de schouders eronder hebben gezet om leerlingen alsnog het onderwijs te bieden dat leerlingen gewend zijn. Deze periode heeft ons veel geleerd over de waarde van eigenaarschap, het verzorgen van onderwijs op afstand, en het belang van gelijke kansen voor iedereen. Helaas hebben sommige leerlingen door de crisis alsnog een achterstand opgelopen.

Herfstscholen

Om deze leerlingen te helpen hebben wij de herfstschool ontworpen. Middels deze interventie van een week – die qua vorm en inhoud lijkt op een lenteschool – willen we leerlingen het zelfvertrouwen geven om van het nieuwe schooljaar een feestje te maken. Tijdens de herfstschool werken we met leerlingen aan de vakken waarin ze een achterstand zijn opgelopen of het vertrouwen zijn kwijtgeraakt, en creëren we een omgeving waarin ze hun eigenaarschap kunnen ontwikkelen. Net als bij de lentescholen willen we dat de herfstscholen geen pleister zijn, maar een middel om leerlingen vaardigheden aan te leren waar ze de rest van hun onderwijstijd profijt van zullen hebben.

Iets voor uw school? Laat via de link uw gegevens achter en ontvang ons informatiedocument in uw mailbox. In dit document leggen we uit wat we kunnen betekenen voor uw leerlingen.

Lees meer over…

Whatsapp Remind Learning