Boek bestellen

Offerte aanvragen

AANBOD

Seizoensscholen

“Ik vond het super fijn dat ik allerlei verschillende modules kreeg om me verder te helpen met het schoolwerk” – Leerling 4 havo, Maris College Belgisch park.

Voor sommige leerlingen is het in deze tijd lastig om met zelfvertrouwen en motivatie het nieuwe schooljaar in te gaan. Om hen te helpen organiseren we één- of tweeweekse programma’s. Deze Remind zomer-, herfst-, winter-, en lentescholen zijn geen oppoets- of bijlesweken. Door onze ervaringen van de afgelopen elf jaar,  kunnen we complete programma’s organiseren waarin de combinatie van sport, spel, vakkennis, individuele coaching en training over leervaardigheid en motivatie resulteren in een leuke en leerzame ervaring met een effect voor de lange termijn.

De insteek van onze seizoensscholen is nooit een tijdelijke ‘pleister’. Door de leerlingen naast de vakinhoudelijke begeleiding, ook studievaardigheden aan te leren, krijgen zij tools mee waar ze de rest van hun schooltijd (en daarna) iets aan hebben.

Meer informatie

Benieuwd geworden? Laat hieronder uw gegevens achter om ons informatiedocument over de winter-, lente-, zomer- en herfstscholen te ontvangen. U ontvangt het document na enkele minuten in uw mailbox.

  Leerling - Sint Oelbert Gymnasium

  Ik vind het een heel erg leuk programma. Ik ben ook heel blij dat ik het heb gevolgd omdat ik nu weer helemaal bij ben met mijn vak en ook weet hoe ik beter kan leren, concentreren en mezelf kan motiveren.

  Docent - Sint Oelbert Gymnasium

  Het Sint-Oelbert organiseert al een paar jaar een lenteschool en vorig jaar voor het eerst met Remind Learning. Dit was goed bevallen door de aandacht voor vakinhoud én het opdoen van vaardigheden om te leren

  Leerling - RSG Tromp Meesters

  Zomerschool bij Remind is helemaal zo erg nog niet, ik heb mij dit jaar weer vermaakt en hoop voor het beste volgend jaar. Ik vond het fijn even met iemand te kunnen praten over stress en de yes to stress module is een fijne toevoeging die er het jaar hiervoor niet was.

  Leerling - Sint Jozefmavo

  Het werkt heel goed en ze weten precies wat helpt en wat niet. De vakbegeleiding legde het ook echt supergoed uit en ook uitgebreid.

  Leerling - Melanchton Bergschenhoek

  De persoonlijke aandacht is echt helemaal top. Veel vrije keus maar toch was het goed te doen om alles af te krijgen.

  Leerling - KSG Apeldoorn

  Ik vond de verhouding tussen leren, masterclasses en pauze erg fijn. Ik heb veel geleerd van de masterclasses en van de vakbegeleider.

  Meer informatie over wie wij zijn?

  Whatsapp Remind Learning