Boek bestellen

Offerte aanvragen

Joke Smit

In de kerstvakantie verzorgt Remind Learning een drie-daags programma waarin jij extra begeleiding kunt krijgen voor een vak. Hoe dit eruit ziet en hoe jij je kunt aanmelden leggen we op deze pagina graag aan je uit.

Extra begeleiding in de kerstvakantie

Het afgelopen schooljaar was een gek jaar. Toen in maart 2020 alle scholen moesten sluiten, hebben veel leerlingen thuis verder moeten leren. Helaas was dit voor sommige leerlingen lastiger, waardoor afgelopen schooljaar extra uitdagend bleek te zijn. Speciaal voor leerlingen die dit jaar wat extra ondersteuning kunnen gebruiken organiseert het Joke Smit College in samenwerking met Remind Learning een drie-daags programma waarin jij als leerling extra begeleiding kunt krijgen in een vak.

Programma

Het programma vindt plaats in de kerstvakantie (dinsdag 28 december 2021 tot en met donderdag 30 december 2022) en is volledig digitaal (via MS Teams). Tijdens het programma werk je drie dagen lang in twee blokken van drie uur (van 11.00 tot 14.00 en van 15.00 tot 18.00) aan maximaal drie vakken waar jij moeite mee hebt. De begeleiding die je krijgt is erg persoonlijk: we werken in kleine groepjes van maximaal zes leerlingen per begeleider. Ons doel is om jou te ondersteunen in je vak én te helpen om slimmer en gemotiveerder te leren. Zo kun jij met meer zelfvertrouwen en plezier het schooljaar vervolgen!

Slimmer en gemotiveerder leren

Tijdens het programma volg je een vak bij een gespecialiseerde vakbegeleider. Hij of zij gaat jou helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in het vak dat jij lastig vindt. Naast vakinhoud bieden we ook masterclasses aan die je helpen om slimmer en gemotiveerder te leren leren. Denk aan masterclasses over hoe je hersenen werken, onthouden, plannen, concentreren, wilskracht, motivatie, creativiteit en samenwerken. Deze masterclasses zijn vrijwillig en of je daaraan deelneemt kies je tijdens het programma zelf. Door vakinhoud én slimme leertechnieken te combineren hopen we jou zo goed mogelijk te helpen met de uitdagingen waar je voor staat.

Aanmelden?

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor het programma? Dat kan via onderstaande button. De deadline om je aan te melden is zondag 12 december om 23:59. Als je op de knop hieronder klikt kom je in het aanmeldingsformulier. Vul deze zo goed mogelijk in, waarna je aanmelding is bevestigd. Vrijdag 24 december ontvang jij een bericht met de definitieve bevestiging van je aanmelding en instructies voor het programma zelf.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden!

Veelgestelde vragen

Het kan natuurlijk dat je nog met vragen zit. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je onder elkaar gezet. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je altijd even contact met ons opnemen.

Hoe kan ik me aanmelden voor het programma?

Je kunt je aanmelden via deze link. In dit korte aanmeldingsformulier kun je je gegevens achterlaten en aangeven voor welk vak je deelneemt. Je ontvangt vrijdag 24 december een definitieve bevestiging van je aanmelding!

Moet ik naar school voor het programma?

Nee! We kiezen ervoor om het programma volledig online aan te bieden (via MS Teams). Dit omdat leerlingen inmiddels gewend zijn aan online begeleiding en jij zo lekker vanuit je huis aan de slag kunt!

Kan ik ook meerdere vakken volgen?

Ja. In het aanmeldformulier kun je meerdere vakken aangeven. We kiezen ervoor om leerlingen maximaal drie vakken (één per dag) te laten volgen.

Moet ik alle dagen aanwezig zijn?

Het programma is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt kies je ervoor om alle dagen aanwezig te zijn. Mocht je nou een afspraak hebben of op een dag echt niet kunnen of iets eerder weg moeten, dan kun je dit altijd even aangeven. In goed overleg is er veel mogelijk.

Voor welke leerlingen is het programma geschikt?

Wij maken indelingen op basis van de aanmeldingen. Het programma is daarom geschikt voor iedereen! Welk vak of niveau je ook wil volgen, wij zijn er om je te helpen.

Moet ik betalen voor het programma?

Nee! Het programma is voor jou als leerling geheel gratis. Natuurlijk krijgen onze begeleiders wel een vergoeding voor de hulp die ze jou bieden, maar dit gaat allemaal via school.

Wat als ik op één dag niet kan?

We vragen je om alle dagen aanwezig te zijn. Mocht je echt een dag niet kunnen, overleg dit dan even met je mentor.

Waar kan ik meer informatie krijgen?

Op deze pagina proberen we je alle informatie te geven die je nodig hebt. Heb je toch nog vragen? Mail dan even naar andre@remindlearning.nl of bel ons via 020-2611835. Ook kun je ons bereiken via WhatsApp via deze link.

Ik ben op vakantie tijdens de winterschool. Kan ik alsnog meedoen?

In principe kun je meedoen vanaf welke locatie dan ook. De winterschool is volledig online. We vragen echter wel van je dat je er volledig bij bent: met aandacht en inzet. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op.

Whatsapp Remind Learning