Boek bestellen

Offerte aanvragen

NOT 2023

Wat leuk dat je ons bent tegengekomen op de NOT. Op deze pagina lees je meer over Remind en linken we je graag door naar de juiste informatie.

Gedreven door een missie

Inmiddels zijn wij veertien jaar onderweg met een missie: zorgen dat alle kinderen in het onderwijs aangemoedigd worden om eigenaarschap te nemen over hun leren én leven. ‘Slim jezelf zijn’ noemen we dat. We zijn in 2009 begonnen met het trainen van leerlingen, maar al gauw kwamen daar de ontwikkeling van aansprekend materiaal voor leerlingen en mentorenprogramma’s. Dat laatste heeft als doel dat ons gedachtegoed en onze kennis en ervaring een vast onderdeel kunnen worden van iedere middelbare school in Nederland. Zo maken we onszelf misbaar maar niet gemist.

Meer informatie

Klik om onderstaande knoppen om meer te weten te komen over onze verschillende producten en diensten.

Vrijblijvende afspraak?

We komen uiteraard graag eens langs om vrijblijvend kennis te maken, ons gedachtegoed toe te lichten en onze ervaringen op scholen in de buurt te delen. Je kunt door middel van onderstaande knoppen alvast ons informatiedocument aanvragen en/of direct contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor je onder elkaar gezet. Mocht je toch nog meer vragen hebben, kun je altijd even contact met ons opnemen.

Bieden jullie alleen programma's voor het VO?

Onze focus is het voortgezet onderwijs, maar we bieden ook programma’s voor leerlingen en docenten van MBO en HBO. We hebben zelfs een programma gedaan voor docenten in het PO. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wat ons betreft is onze inhoud relevant voor alle leeftijden en niveaus.

Wat kosten jullie?

Die vraag is lastig te beantwoorden. De eerste stap is daarom altijd een vrijblijvende (en kosteloze) afspraak. Daarin gaan we met de schoolleiding en betrokken docenten in gesprek om de behoeften en doelen te bespreken. Daarnaast bouwen we graag verder op wat er is en zetten we het liefst in op duurzame programma’s. Deze programma’s hebben als doel dat we onszelf zo snel mogelijk misbaar maken. Veel van onze programma’s vallen binnen bestaande subsidies, en kosten de school zelf dus helemaal niets. Op basis van dit gesprek doen we een voorstel met een duidelijke begroting.

Onze tarieven zijn gebaseerd op de kosten die we zelf maken, met daar bovenop een marge. Zo kunnen we onze producten en diensten blijven ontwikkelen om verder te blijven bouwen aan onze missie.

Hebben jullie een voorbeeld van een succesvol programma?

Zeker! We brengen je graag in contact met scholen bij jou in de buurt waar we al gewerkt hebben. Inmiddels hebben we met meer dan 150 scholen samengewerkt, dus er zit er vast wel eentje in de buurt ;). Wat we uit deze ervaringen hebben kunnen leren is een lijstje met ‘randvoorwaarden’ die bijdragen aan het succes van onze interventies. Hierbij kun je denken aan kleine groepen, meerdere bijeenkomsten, dezelfde trainer voor de groep, (semi-)vrijwillige deelname en betrokkenheid van docenten én schoolleiding.

Voor welke leerlingen is het programma geschikt?

In principe is ons standpunt dat de inhoud die we brengen geschikt is voor alle leerlingen, ongeacht leeftijd of niveau. Met andere woorden: een brugklasser met een VMBO-BBL programma kan net zo goed baat hebben bij ons programma als een eindexamenleerling van het gymnasium. Onze programma’s voor de verschillende doelgroepen verschillen uiteraard wel in verdieping, vorm, en mate van persoonlijke aandacht.

Kan ik een keertje jullie materiaal uitproberen?

Natuurlijk kan dat. Je kunt contact met ons opnemen en een proeflicentie aanvragen voor ons digitale materiaal én een proefexemplaar van ons werkboek ‘slim jezelf zijn’.

Waar kan ik meer informatie krijgen?

Je kunt ons informatiedocument downloaden via deze link. Heb je toch nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Mail dan even naar andre@remindlearning.nl, bel ons via 020-2611835 of stuur ons een WhatsApp’je via deze link.

Whatsapp Remind Learning