Boek bestellen

Offerte aanvragen

Trainersopleiding

TRAINER WORDEN BIJ REMIND

Sluit je aan bij onze gemotiveerde groep studenten en solliciteer direct!

Waarom Remind?

Bij Remind Learning zijn we ervan overtuigd dat iedere leerling in Nederland op school aangemoedigd moet worden om slim zichzelf te zijn.  Daarom bieden wij trainingen aan waarin leerlingen bewust worden van de mogelijkheden die zij hebben om beter te worden in leren en zo zelfkennis op te doen. Hierdoor zijn zij beter in staat om bewuste keuzes te maken voor hun toekomst. Tijdens onze trainersopleiding leer je niet alleen hoe je deze trainingen kunt geven maar ook hoe je zelf blijft groeien en ontwikkelen.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze trainers en bieden daarom onze trainersopleiding kosteloos aan. Je hoeft dus niets te betalen, sterker nog: je krijgt zelfs betaald voor de trainingen die je geeft.

Steeds meer scholen leren ons kennen en zijn geïnspireerd. Om deze reden zijn we op zoek naar nieuwe trainers, zodat we onze impact nóg groter kunnen maken en op nóg meer scholen kunnen helpen!

Nieuwsgierig geworden?

Om te solliciteren voor Remind…

  • ben je op zoek naar een fantastische uitdaging naast je eigen studie;
  • heb je veel affiniteit met leren en persoonlijke ontwikkeling;
  • ben je nog minimaal twee jaar student;
  • woon je in de buurt van Amsterdam, Utrecht, Tilburg of Rotterdam;
  • ben je de komende twee schooljaren twaalf uur per week beschikbaar;
  • ben je gemotiveerd om leerlingen verder te helpen!

Vraag het informatiedocument aan om meer te lezen over wat het betekent om Reminder te zijn en hoe je deel van ons team kan worden. Stuur je sollicitatie uiterlijk op 2 april. Tot snel! 😉

Whatsapp Remind Learning