Aanbod

Boek bestellen

Offerte aanvragen

Volg onze studenten training!

Wil jij slimmer en gemotiveerder studeren? Ben je nieuwsgierig naar hoe Remind trainingen geeft? Of wil je je misschien wel aanmelden voor onze trainersopleiding en een kijkje in de keuken nemen? Meld je dan aan voor onze studententraining!

Wat?

De studententraining is een gratis training voor studenten die bij ons op kantoor plaatsvindt, waarin je verschillende modules uit ons ‘Slim jezelf zijn’ boek zult ervaren. Samen met een groep gemotiveerde studenten en twee ervaren Remind trainers ga je aan de slag om meer te leren over bijvoorbeeld je eigen mindset, hoe je geheugen werkt, hoe je creatiever kunt leren of hoe je gemotiveerder kunt studeren. Je zult experimenteren met verschillende leertechnieken en ervaren hoe leuk het kan zijn om iets nieuws te leren!

Uiteraard maken wij er een leerzame en leuke middag van; koekjes en thee/koffie staan klaar en na afloop is er een borrel (als je dat wilt uiteraard). We willen je graag kennis laten maken met Remind en jou op weg helpen om slim jezelf te zijn. Graag tot dan!

Praktisch

  • Vrijdag 5 april 2019
  • 13.30-16.30 (met aansluitende borrel)
  • De training is GRATIS

Aanmelden studententraining

Klik op de link hieronder om je aan te melden voor de studententraining. Je ontvang daarna van ons een bevestiging per mail.

Meld je aan!

Remind Trainers