Boek bestellen

Offerte aanvragen

Aanbod

VOOR OUDERS

Als ouders speelt u een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind. Het kan soms ingewikkeld zijn om te weten hoe u uw kind het beste kan ondersteunen. Hier helpen wij graag bij!

Webinar

Op 20 mei hebben onze trainers Romi & David een webinar gegeven voor ouders over hoe u als ouders uw kind kunt ondersteunen in het leren. Deze webinar is een groot succes geweest en is al meer dan 1000 keer bekeken. In een uur hebben we een introductie gegeven van hoe je als ouder je kind kunt helpen met slimmer en gemotiveerder leren. Maar er is nog zo veel meer te vertellen en ervaren, dus hebben we besloten om er vervolg aan te geven!

Wat bieden wij?

Door middel van een verdiepende vervolg webinar zullen we verder ingaan op hoe jij je kind kunt helpen met Slimmer en Gemotiveerder Leren. Tijdens de vorige webinar zijn we bezig geweest met hoe je de randvoorwaarden kunt creëren voor jouw kind om intrinsiek gemotiveerd aan de slag te gaan. Tijdens deze vervolg webinar zullen we ingaan op het beter worden in de concrete leervaardigheden Plannen en Concentreren, hoe jij als ouder je kind hierbij kan helpen, én wanneer het goed is om je handen er even vanaf te trekken.

Deze webinar zal plaatsvinden op 25 juni van 19:30 tot 21:00 en inschrijven kan hier.
Voor deze webinar vragen we een bijdrage van 10 euro.

Aanvullende begeleiding?

Na de webinar bieden we de mogelijkheid om aanvullende begeleiding te krijgen. In de vorm van een trainingsprogramma of door aan te sluiten bij een ouder ontwikkelgroep. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder.

Whatsapp Remind Learning