Aanbod

Boek bestellen

Offerte aanvragen

Remind op uw school

Door middel van het geven van trainingen aan leerlingen, docenten en ouders creëren we een cultuur waar experimenteren met leren de norm is. In een gesprek stellen we graag een programma samen dat past binnen de kaders van uw school.

We bieden verschillende soorten programma’s aan. Zo geven we trainingen over slimmer- en gemotiveerder leren, waarin leerlingen kennis maken met verschillende leertechnieken en ontdekken waarvoor ze gemotiveerd zijn. Ook kunnen we geïnteresseerde bovenbouwleerlingen in een Train de Trainer-programma opleiden tot Remind-coaches voor onderbouwleerlingen. Bij beide programma’s bieden we ondersteunende docententrainingen en geven we ouderavonden Op deze manier is de gehele omgeving op de hoogte van waar de leerlingen mee bezig zijn. We zorgen er zo voor dat de omgeving een stimulans is voor de leerlingen en dat ze blijven doen wat ze hebben geleerd.

Iets voor uw school? Laat via de link uw gegevens achter en ontvang ons informatiedocument in uw mailbox. In dit document leggen we uit wat we kunnen betekenen voor de onderbouw, bovenbouw, docenten en ouders.

Meer informatie