Boek bestellen

Offerte aanvragen

AANBOD

ZOMERSCHOOL

Naast onze trainingen die gedurende het schooljaar plaatsvinden, verzorgen we ook complete zomerschool-programma’s om elke leerling een goede start te geven voor het nieuwe schooljaar.

Zomerscholen zijn in het leven geroepen om zittenblijven tegen te gaan. Omdat wij geloven dat een zomerschool niet slechts een tijdelijke ‘pleister’ dient te zijn, willen wij samen met leerlingen werken aan vaardigheden waar ze de rest van hun schooltijd (én daarna) iets aan hebben. Daarom is onze zomerschool naast het verzorgen van vakinhoud vooral gericht op het verbeteren van executieve functies, metacognitieve vaardigheden en intrinsieke motivatie.

Op een zomerschool krijgen leerlingen die dreigen te blijven zitten één of twee weken persoonlijke begeleiding, gericht op een beperkt aantal vakken. Ze worden daarbij intensief begeleid in kleine groepen, zodat de kans dat ze alsnog overgaan naar een volgend leerjaar wordt vergroot.

Iets voor uw school? Laat via de link uw gegevens achter en ontvang ons informatiedocument over de zomerschool in uw mailbox. In dit document leggen we uit wat we kunnen betekenen voor uw leerlingen.

Lees meer over…

Ons onderzoek

Onze geleerde lessen en de ervaringen die we hebben opgedaan door trainingen te geven en onderzoek te doen naar eigenaarschap, hebben we opgeschreven in een publicatie die we graag met je delen. Dit document is gemaakt om jou te inspireren om ook aan de slag te gaan met het thema eigenaarschap, zodat kennis en enthousiasme over eigenaarschap zich verspreid, en we er zoveel mogelijk mensen mee kunnen helpen. Laat hiernaast je gegevens achter en ontvang het document direct in je mailbox.

Ontvang ons onderzoek

Whatsapp Remind Learning