Boek bestellen

Offerte aanvragen

LessonUp

DIGITALE MENTORLESSEN OVER LEREN

Help leerlingen om te experimenteren met leren en te ontdekken hoe zelfstandig leren voor hen het beste werkt!

Remind en LessonUp

Afgelopen jaar hebben wij alle modules uit ons ‘slim jezelf zijn’ werkboek gedigitaliseerd en verpakt in kant-en-klare lessen op platform LessonUp. Leerlingen kunnen in de klas of thuis met de les meedoen op hun telefoon, tablet of laptop. Het platform stelt voorgeprogrammeerde vragen aan de individuele leerling en alle theorie wordt behandeld in de vorm van filmpjes, audio of op de slides zelf. Hierdoor heeft de mentor veel contact en input voor een waardevol gesprek over leren en motivatie, ook op afstand!

Leerlingen die hun eigen leerproces vormgeven

Het doel van al onze programma’s is om leerlingen te stimuleren eigenaarschap te nemen over leren. Door hen te laten experimenteren met leren ontdekken ze hoe leren voor hen werkt en hoe ze het slimmer, sneller en leuker kunnen doen. Ze leren om zichzelf te motiveren, overzicht te houden over hun leerwerk en slim om te gaan met hun planning en hun leeromgeving. In onze digitale mentorlessen gaan de leerlingen aan de slag met de onderwerpen: hersenen, onthouden, plannen, concentreren, slim teksten leren, wilskracht, creativiteit, motivatie en samenwerken. Elke les volgt een vast stappenplan waarvan aangetoond is dat het eigenaarschap bij leerlingen verhoogt.

Ons materiaal kosteloos uitproberen?

Omdat we geloven dat we waarde kunnen toevoegen met onze lessen voor leerlingen en docenten en mentoren kunnen ontlasten, bieden we voor iedereen aan om ons kanaal voor één week kosteloos uit te proberen. Mocht je geïnteresseerd zijn om het materiaal uit te proberen neem dan contact op met ons via andre@remindlearning.nl.

Whatsapp Remind Learning