Boek bestellen

Offerte aanvragen

LessonUp

DIGITALE MENTORLESSEN OVER LEREN

Probeer nu gratis tot de meivakantie al onze interactieve mentorlessen op LessonUp. Help leerlingen om te experimenteren en te ontdekken hoe leren voor hen het beste werkt!

Remind en LessonUp

Het platform LessonUp is te vergelijken met een online interactieve versie van Powerpoint of Prezi. Hierin hebben wij alle modules uit ons ‘slim jezelf zijn’ werkboek gedigitaliseerd en verpakt in kant-en-klare lessen. Leerlingen kunnen in de klas of thuis met de les meedoen op hun telefoon, tablet of laptop. Het platform stelt voorgeprogrammeerde vragen aan de individuele leerling en alle theorie wordt behandeld in de vorm van filmpjes, audio of op de slides zelf. Hierdoor heeft de mentor veel contact en input voor een waardevol gesprek over leren en motivatie, ook op afstand!

Een duurzame verandering op school

Het doel van al onze programma’s is om leerlingen te stimuleren eigenaarschap te nemen over hun leerproces. Door hen te laten experimenteren met leren ontdekken ze hoe leren voor hen werkt en hoe ze hier slim gebruik van kunnen maken. Door middel van de leerscan hebben we ons effect op eigenaarschap meetbaar gemaakt én bewezen. Om deze verandering duurzaam te laten zijn is het belangrijk dat docenten uiteindelijk het stokje van ons overnemen. Zo worden wij als trainers misbaar en kan Remind een vast onderdeel van de school worden. Om dit mogelijk te maken zijn we een samenwerking aangegaan met het platform LessonUp. Het resultaat hiervan is een serie visueel aantrekkelijke en inhoudelijk sterke mentorlessen die direct ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld als onderdeel van het mentoraat.

Benieuwd naar de online lessen?

Je kunt tot de meivakantie gratis gebruik maken van ons materiaal. Zo helpen we graag om leerlingen genoeg tools te geven om goed, zelfstandig te kunnen leren. Laat hieronder je mailadres achter dan sturen we je de code waarmee je toegang krijgt tot het materiaal.

Whatsapp Remind Learning