Boek bestellen

Offerte aanvragen

LessonUp

DIGITALE MENTORLESSEN OVER LEREN

Help leerlingen om te experimenteren met leren en te ontdekken hoe zelfstandig leren voor hen het beste werkt!

Remind en LessonUp

Het platform LessonUp is te vergelijken met een online interactieve versie van Powerpoint of Prezi. Hierin hebben wij alle modules uit ons ‘slim jezelf zijn’ werkboek gedigitaliseerd en verpakt in kant-en-klare lessen. Leerlingen kunnen in de klas of thuis met de les meedoen op hun telefoon, tablet of laptop. Het platform stelt voorgeprogrammeerde vragen aan de individuele leerling en alle theorie wordt behandeld in de vorm van filmpjes, audio of op de slides zelf. Hierdoor heeft de mentor veel contact en input voor een waardevol gesprek over leren en motivatie, ook op afstand!

Leerlingen die hun eigen leerproces vormgeven

Het doel van al onze programma’s is om leerlingen te stimuleren eigenaarschap te nemen over leren. Door hen te laten experimenteren met leren ontdekken ze hoe leren voor hen werkt en hoe ze het slimmer, sneller en leuker kunnen doen. Ze raken in staat om zichzelf te motiveren, overzicht te houden over hun leerwerk en slim om te gaan met hun planning en hun leer omgeving. In onze digitale mentorlessen gaan de leerlingen aan de slag met de onderwerpen: hersenen, onthouden, plannen, concentreren, slim teksten leren, wilskracht, creativiteit, motivatie en samenwerken. Elke les volgt een vast stappenplan waarvan aangetoond is dat het eigenaarschap bij leerlingen verhoogt.

Schrijf je in voor de les van de week!

Laat hieronder je mailadres achter dan sturen we elke maandag een nieuwe les die je één week lang gratis kunt gebruiken.

    Whatsapp Remind Learning