Boek bestellen

Offerte aanvragen

LessonUp

REMIND X LESSONUP

Groot nieuws! We hebben hard gewerkt om al onze inhoud te bundelen in een verzameling van inspirerende mentorlessen. Deze kant-en-klare lessen kunnen door mentoren verzorgd worden zonder dat het hen extra werk kost!

Een duurzame verandering

Het doel van al onze programma’s is om leerlingen te stimuleren eigenaarschap te nemen over hun leerproces. Door hen te laten experimenteren met leren ontdekken ze hoe leren voor hen werkt en hoe ze hier slim gebruik van kunnen maken. Door middel van de leerscan hebben we ons effect op eigenaarschap meetbaar gemaakt én bewezen. Om deze verandering duurzaam te laten zijn is het belangrijk dat docenten uiteindelijk het stokje van ons overnemen. Zo worden wij als trainers misbaar en kan Remind een vast onderdeel van de school worden. Om dit mogelijk te maken zijn we een samenwerking aangegaan met het platform LessonUp. Het resultaat hiervan is een serie visueel aantrekkelijke en inhoudelijk sterke mentorlessen die direct ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld als onderdeel van het mentoraat.

Remind en LessonUp

Het platform LessonUp is te vergelijken met een online interactieve versie van Powerpoint of Prezi. Hierin hebben wij alle modules uit ons ‘slim jezelf zijn’ werkboek gedigitaliseerd en verpakt in kant-en-klare lessen. Leerlingen kunnen in de klas met de les meedoen op hun telefoon, tablet of laptop. Het platform stelt voorgeprogrammeerde vragen aan de individuele leerling en alle theorie wordt behandeld in de vorm van filmpjes, audio of op de slides zelf. Hierdoor heeft de mentor zijn of haar handen vrij om een waardevol gesprek over leren en motivatie te stimuleren in de klas.

Meer informatie ontvangen?

Wil jij graag gebruik maken van onze lessen via ons LessonUp kanaal? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.