Boek bestellen

Offerte aanvragen

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Dit zijn onze helden van het kantoorteam. Zij helpen anderen vanuit hun eigen kennis en ervaring om eigenaarschap te nemen over het leerproces. Zo dragen ze bij aan nóg beter onderwijs in Nederland.

Emma-Rose

Ik vind het enorm gaaf om impact te maken bij de generatie van de toekomst. De middelbare school heb ik zelf ervaren als een tijd waarin heel veel dingen verplicht waren. Allerlei zaken die ik niet interessant of leuk vond. Het was hierdoor lastig om mijn eigen pad te ontdekken. Bij Remind geef ik trainingen aan leerlingen en proberen wij samen te ontdekken hoe zij uitdagingen het beste kunnen aanpakken en slim zichzelf kunnen zijn. Naast het geven van trainingen doe ik ook HR en coördinatie van team Tilburg. Tijdens mijn avontuur bij Remind vind ik het training geven aan leerlingen de mooiste ervaring. Ik vind het elke keer weer een feestje om met leerlingen te leren en te ontdekken.

Marte

Ik heb een kleine wereldverbeteraar in mij zitten en heb het idee dat het onderwijs een goede plek is om mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik vind het te gek om leerlingen het gevoel te kunnen geven dat ze zelf bewuste keuzes kunnen maken om hun leven een stukje leuker te maken. Ik kan me heel erg vinden in het Remind-gedachtegoed en zet me er graag voor in om een cultuurverandering op scholen teweeg te brengen. Momenteel werk ik, naast het geven van training, twee dagen per week op kantoor aan productontwikkeling. De mooiste ervaringen zijn die keren dat je bij trainingen echte fonkelogen ziet en soms hele hartverwarmende tip-en-top-briefjes terugkrijgt. Op kantoor geniet ik elke keer van de chille werksfeer, de mix tussen serieus bezig zijn en lol hebben in de pauzes.

Tjebbe

Ik vind Remind een super fijne plek waarin waardes die er voor mij toe doen geleefd worden. Zoals leergierigheid, niet praten over een verschil maken, maar zowaar proberen een verschil te maken en open eerlijke communicatie en authenticiteit. Ik sta voor de klas en daarnaast ben ik bezig met scherp in het oog houden hoe het gaat met iedereen, wat er nodig is voor team Utrecht, wat er speelt en waar nodig mensen helpen. Ik zie het zo: mijn verantwoordelijkheid is om de slechte tijden te verzachten voor de werknemers en het bedrijf en waar mogelijk de goede tijden te versterken. Mijn mooiste ervaring tot nu toe is na afloop van het Trainersweekend toen de groep trainers van team Utrecht zo verbonden voelde en ik geraakt werd door de oprechtheid van het moment.

Stefanie

Voor mij is Remind een plek waar wij er samen voor zorgen dat het onderwijs krijgt wat wij zelf hebben gemist toen wij op de middelbare school zaten. En dat terwijl je wordt gestimuleerd om je ook persoonlijk nog verder te ontwikkelen. Super vet! Binnen Remind zet ik me in voor productontwikkeling en sta ik zelf voor de klas om (meestal) trainingen (en heel soms vakbegeleiding) te geven in het Zonnige Zuiden van Nederland. Wat ik zelf echt het aller vetste vind, is wanneer je na een training ziet dat het echt bij de leerlingen aankomt. Opeens worden ze zich bewust van alle mogelijkheden die ze hebben. Dat is echt magisch.

Loukie

Ik ben bij Remind gaan werken, omdat ik de kans kreeg om leerlingen te helpen en te begeleiden in alle uitdagingen die ik zelf tegen ben gekomen jaren geleden. Uitdagingen waarbij ik zelf ook hulp nodig had. Daarnaast geeft Remind mij de ruimte en support om te groeien en mijn passies en ambities te volgen. Mijn voornaamste werkzaamheden bij Remind zijn die van de operational manager, waarbij ik zorg dat alle trainingen gegeven worden door de juiste trainers. Daarnaast geef ik zelf ook nog zo veel mogelijk training. Mijn mooiste ervaring tijdens het werken bij Remind is tweezijdig, aan de ene kant het zien van hoeveel werk en passie er in de voorbereiding en het plannen van een training zit en aan de andere kant zien wat het vervolgens oplevert voor de leerlingen die de training volgen.

Jet

Bij Remind helpen we jongeren bij het ontdekken en ontwikkelen van wie ze zijn en bij het maken van keuzes die daarbij passen, iets wat ik zelf heel graag had willen leren over mezelf toen ik op de middelbare school zat. Ik vind het mooi dat ik dat nu voor andere jongeren kan betekenen en tegelijkertijd veel over mezelf kan leren, daarom werk ik zo graag bij Remind! Het liefst ben ik in contact met de jongeren tijdens het geven van trainingen door het hele land. Als ik geen training geef, houd ik me bezig met de financiën van Remind en ben ik HR van team Rotterdam. Eén van de vele mooie ervaringen die ik heb gehad bij Remind was toen ik een heel open en persoonlijk gesprek had met een groepje leerlingen over hoe we allemaal omgaan met de angst om fouten te maken. De eerlijkheid en openheid van iedereen maakte het gesprek heel speciaal, waardoor ik zelf ook met een geïnspireerd en gemotiveerd gevoel naar huis ging.

Sacha

Remind zet zich in om (jonge) mensen te leren hun potentieel te realiseren op een manier die bij het individu aansluit. Iedereen leert anders, dus wij reiken de mensen om ons heen riemen aan, en het is aan jou of je kiest ermee te roeien. Dat is waarom ik bij Remind werk. Tijdens een werkdag heb ik contact met scholen om er voor te zorgen dat iedereen in Nederland kennis maakt met ons gedachtegoed of sta ik zelf voor de klas. Sinds ik hier werk, heb ik leerlingen geïnspireerd zien worden door zichzelf of hun omgeving door kleine aanpassingen te maken in hun aanpak. Zien hoe dit gedrag kan leiden tot een shift in hoe ze naar zichzelf of naar leren kijken, maakt me zeer gedreven om die inzichten verder te verspreiden.

Steffen

Ik werk bij Remind omdat ik wil leren hoe ik kan bijdragen aan het mooier of makkelijker maken van het leven van anderen. Bij Remind krijg je oneindig veel informatie en leermogelijkheden hierover: SUPER CHILL. Als Reminder geef ik regelmatig training. Daarnaast ben ik bezig met de sales in het zuiden van ons landje. Mijn mooiste ervaring bij Remind was een leerling die na een programma zijn nieuwe weekindeling uitlegde waarin hij naast alle 'moetjes' zijn ideale week gemaakt had, waar voor hem ruim genoeg school en plezier in zat!

Frederiek

Tijdens mijn middelbare schooltijd had ik geregeld gesprekken met anderen over mijn blik op het onderwijs en hoe de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling mist. Toen ik dus tijdens mijn studie hoorde dat Remind dit wel meegeeft in het onderwijs, was ik verkocht. Iedereen die bij Remind werkt, geeft trainingen, ook als je op kantoor werkt. Zo staan we allemaal nog dichtbij de praktijk. Daarnaast werk ik ook als HR voor team Amsterdam. Wat ik zo mooi vind aan het werken bij Remind, is dat iedereen elkaar enorm stimuleert om te blijven leren en ontwikkelen – op werkgebied, maar ook op persoonlijk gebied. Aan het einde van afgelopen schooljaar keken we met de kantoormedewerkers terug op het afgelopen jaar en waar je het meest trots op was. Zo kregen we een verhalen-tijdlijn vol met trotse, mooie herinneringen van leren en ontwikkelen van iedereen. Dat was heel bijzonder om bij stil te staan.

Anne

Ik wilde bij Remind werken om iets in het onderwijs toe te voegen wat ik zelf heb gemist, namelijk het ondersteunen van leerlingen in het vinden van hun eigen kracht. Naast het geven van trainingen doe ik ook HR en coördinatie van team Amsterdam. Een van de ervaringen die mij het meest is bijgebleven vond plaats toen een leerling haar hand op stak om te vertellen dat ze klaar was met haar huiswerk. Op de vraag of ze alvast door wilde gaan met haar planning van morgen antwoordde ze beleefd: ‘nee, alles wat ik vandaag wilde doen is af en nu is het tijd voor andere dingen. Morgen ga ik maken wat ik voor morgen heb ingepland.’ Ik was hier verbaasd over, maar dit liet mij ook inzien dat leren zo veel leuker is als het beide kanten op gaat!

Eva

Remind is een plek waar heel veel geïnspireerde en gemotiveerde mensen rondlopen die allemaal de wereld en zichzelf een stukje beter willen maken! Bij Remind werken stelt mij in staat om anderen te ondersteunen in het worden van de beste versie van zichzelf en helpt mij daarnaast dat zelf ook te zijn. Voor Remind zorg ik voor het blij, bezig en betrokken zijn van de trainers. Ook organiseer ik momenten waarbij Remind samenkomt en draag ik zorg voor het team van vakbegeleiders. Mijn mooiste ervaring bij Remind moet het organiseren van de trainersopleiding voor Groningen zijn geweest. Het begeleiden van de nieuwe trainers bij hun ontwikkeling als trainer en als persoon is voor mij heel waardevol en leerzaam geweest!

Wouter

Voordat ik bij Remind ben gaan werken, heb ik twee jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Hier ontdekte ik dat veel leerlingen leren niet altijd even leuk vinden en er soms ook veel moeite mee kunnen hebben. Bij Remind kan ik leerlingen meer bewust maken van het feit dat leren een stuk leuker én makkelijker gemaakt kan worden en dat je zelf invloed hebt op hoe je dit doet. Op dit moment ben ik vooral bezig met productontwikkeling, sales, accountmanagement en geef ik trainingen. Eén van de mooie ervaringen die ik bij Remind heb gehad, is dat ik heb bijgedragen aan het schrijven van het nieuwe ‘Slim jezelf zijn’ boek. De gedachte alleen al dat duizenden leerlingen dit boek zullen ontvangen en hiermee gaan werken, maakt mij heel trots!

Wietske

Ik ben bij Remind gaan werken, omdat ik hier een groepje mensen heb gevonden die met hetzelfde enthousiasme als ik het onderwijs in Nederland een stukje beter willen maken. Ik ben kapitein van onze teams in Utrecht en Tilburg en verder zijn mijn voornaamste werkzaamheden sales, accountmanagement en HR van de Utrecht-locatie. Ik leg dus contacten met scholen en zorg ervoor dat de trainers van team Utrecht blij, bezig en betrokken zijn. Een uitspraak van een leerling die ik nooit zal vergeten is: “Jij begrijpt mij tenminste! Leraren begrijpen mij niet!”.

Julian

Tijdens mijn studie had ik best wat struggles met leren. Ik ben als trainer begonnen bij Remind en ontdekte hoe ik slimmer kon leren en dit naar anderen kon overdragen. Inmiddels maak ik onderdeel uit van het kantoorteam en houd ik mij bezig met sales. Hier had ik al ervaring mee voordat ik bij Remind ging werken, dus dat sloot mooi aan! Tijdens een werkdag verkoop ik programma’s, stel ik mailcampagnes op en onderhoud ik contact met scholen. Het mooie aan Remind vind ik dat iedereen kan doen waar hij/zij goed in is. Iedereen hoort bij het team, maar er zijn verschillende functies, waardoor iedereen zich bezighoudt met de werkzaamheden die het beste passen bij zijn/haar talenten.

Finn

Het leek mij heel erg vet om deel uit te maken van een jonge groep bevlogen mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en anderen daar ook bij te helpen. Daarom ben ik bij Remind gaan werken. Ik ben kapitein van team Amsterdam. Daarnaast ben ik accountmanager en haal ik  nieuwe opdrachten binnen. Mijn mooiste ervaring met Remind is het organiseren van de lentescholen in de meivakantie van 2019 en dan specifiek het vieren van succes met veel van de trainers en vakbegeleiders.

David

Ik houd van leren, theorie toepassen in mijn eigen leven en reflecteren. Zelf bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en anderen daarmee helpen, maakt me heel erg blij! Tot voor kort ben ik verantwoordelijk geweest voor de seizoensscholen. Nu houd ik mij onder andere bezig met accountmanagement en sales. Ik kijk altijd erg uit naar de wintersport van Remind: met alleen maar Remind trainers om je heen iets nieuws uitproberen is de ultieme growth mindset ervaring! Wat ik ook nooit zal vergeten is wanneer tijdens trainingen het geplante zaadje ontkiemt en leerlingen successen ervaren met experimenteren, eigenaarschap en motivatie.

Damiën

Toen ik de vacature van Remind zag, stond er dat ik bij Remind voornamelijk zelf zou gaan leren over slimmer en gemotiveerder leren. Ik vond dat heel interessant en ook heel handig voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik ben de kapitein van het Rotterdam-team en ik houd mij verder bezig met sales en werving & selectie. Daarnaast geef ik ook veel verschillende soorten trainingen. Een moment dat mij altijd bij zal blijven is dat ik een ongemotiveerde leerling, die onzeker was over zijn cijfers, kennis liet maken met onthoudtechnieken en visualiseren. Hij ging het oefenen en op een gegeven moment zei hij: “Holy shit! Dit werkt gewoon!”. De laatste twee dagen was hij echt een voorbeeldige leerling en deed hij veel meer zijn best om met de leertechnieken aan de gang te gaan.

Laurens

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik mijzelf veranderd van een niet-functionerende middelbare scholier in een succesvolle student. Ik geloof dat iedereen dat kan en in zich heeft, daarom ben ik bij Remind gaan werken. Samen met André ben ik mede-eigenaar van Remind. Één van de vele mooie ervaringen die ik heb gehad sinds ik werkzaam ben bij Remind: “Op de laatste dag van een tweeweekse zomerschool, waarbij kids in de vakantie naar school gingen, waren er twee boefjes: een stille leerling en een extraverte leerling. Ze hadden super veel geleerd, gedeeld en bereikt. Nadat de extraverte leerling mij heel hartelijk bedankte, stapte de stille leerling naar voren en zonder iets te zeggen pakte hij mij op in een hele dikke knuffel, waarna hij me neerzette en dankjewel zei”.

André

Ik ben mede-eigenaar van Remind en ik vond school niet per sé een positieve ervaring. Tijdens mijn studie realiseerde ik me dat ik nooit echt was gevraagd wat ik leuk vond om te doen. Toen ik een training van Remind volgde, ontdekte ik dat er binnen de kaders van het onderwijssysteem vet veel mogelijkheden zijn om er zelf voor te zorgen dat je wel een positieve onderwijservaring hebt. Dat vond ik knettergaaf en dat wil ik graag van de daken schreeuwen!. De mooiste ervaring die ik tot nu toe heb gehad is het organiseren van het  NK Onthouden in 2017 en het schrijven van het ‘Slim jezelf zijn’ boek.

Whatsapp Remind Learning