Boek bestellen

Offerte aanvragen

Over ons

ONZE TRAINERS

Onze trainers zijn zelf nog student en hierdoor het beste voorbeeld van hun boodschap. Zo inspireren zij anderen om ook aan de slag te gaan met ‘slim jezelf zijn’.

Amsterdam

Zulal

Hoi! Ik ben Zulal en ik studeer Pedagogische Wetenschappen. Ik heb een passie voor muziek en sporten. Jezelf blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk en ik zou je daar graag bij willen helpen!

Zulal

Sacha

Hey, mijn naam is Sacha. Ik hou van lachen, ontdekken en goede gesprekken. Dat zijn nou precies drie dingen die voorkomen in de trainingen van Remind, mooi hè!

Sacha

Julian

Hoi! Ik ben Julian. Geboren Fries, maar ondertussen volwaardig geïmporteerd Amsterdammer. Geschiedenisfanaat die graag verhalen leest én vertelt.

Julian

Annick

Hi! Ik ben Annick en ik word blij van nieuwe avonturen, skiën, hockey, nieuwe dingen leren, reizen, schilderen, met vrienden zijn en spelletjes winnen! Het is mijn missie om jou net zo blij te maken 🙂

Annick

Annabelle

Hi! Ik wil graag mensen helpen, dat zie je al terug in mij studiekeuze en het is nog leuker om dat nu al te mogen doen bij Remind. Tot snel!

Annabelle

Aylin

Hi iedereen! Ik ben Aylin en ik studeer Toegepaste Psychologie. Mijn interesse ligt in het ontdekken hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Ik kan niet wachten om samen te ontdekken waar jij in kan groeien!

Aylin

Luka

Hoi, ik ben Luka! Pas later in mijn studie leerde ik dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde doen en vooral hoe ik dat wilde vanuit m'n passie voor mensen, dus ik wil graag anderen helpen om dit eerder in te zien en te gebruiken!

Luka

Xin Lin

Hoi, mijn naam is Xin Lin en ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien als persoon, zodat ik anderen nog beter kan helpen hetzelfde te doen. Laten we van elkaar leren en elkaar inspireren! 🙂

Xin Lin

Lara

Hi ik ben Lara! Ik studeer Forensische Orthopedagogiek en ik wil jou graag bijbrengen dat motivatie al het halve werk is.

Lara

Marte

Hoi! Ik ben Marte en ik hou heel erg van talen leren, daarom heb ik Zweeds gestudeerd en doe ik nu Arabisch. Ik help je graag om ook uit te vinden wat jou enthousiast maakt, want leren kan superleuk zijn!

Marte

Misha

Hoi, ik ben Misha. Ik ben student Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen, die een passie heeft voor filosofie, psychologie, sociologie, sporten en muziek.

Misha

Ylse

Hi ik ben Ylse! Bij Remind en tijdens mijn studie heb ik ontdekt dat je zoveel kan leren van hobbels en obstakels die je tegenkomt of fouten die je maakt. Dit laat ik jou ook graag ervaren, bijvoorbeeld bij de module creativiteit!

Ylse

Anne

Hoi ik ben Anne! Leerlingen meer vertrouwen geven in hun eigen kunnen vind ik het allerbelangrijkste. Daarnaast ga ik graag samen op ontdekking om leren leuk en afwisselend te maken!

Anne

Frederiek

Hallo allemaal! Ik ben Frederiek en ik ben altijd nieuwe dingen aan het proberen. Zo ontdek ik allemaal vette dingen over mezelf, mijn hobby's, mijn omgeving en anderen! Wat ga jij proberen?

Frederiek

Barbara

Heehallo:) Ik ben Barbara en bij Remind heb ik geleerd dat het leven 1 groot leerproces is en dat je zelf heel veel invloed hebt om dit leuker te maken! Ik help jou graag om te kijken wat jij wilt leren en hoe je dit leuker kunt maken!

Barbara

Finn

Ik ben Finn, ik heb criminologie gestudeerd mijn passies zijn reizen, sporten en andere mensen helpen met zichzelf ontwikkelen om de beste versie van zichzelf te zijn.

Finn

Laurens

Ik vond school moeilijk maar heb uiteindelijk ontdekt hoe leren voor mij het beste werkt. Slimme leertechnieken vind ik heel gaaf, maar ook ga ik graag snowboarden, kiteboarden en surfen. Eigenlijk alles op een plank!

Laurens

Rotterdam

Morena

Hey! Mijn naam is Morena, ik ben 22 jaar en doe nu de studie toegepaste psychologie. Ik ben creatief, ambitieus en wil graag met jou de slimste (en leukste!) versie van jezelf worden 🙂

Morena

Ruben

Mijn naam is Ruben. Ik houd van nieuwe dingen leren en vind het leuk om die kennis door te geven. Ik probeer samen met het Remind team het beste in anderen naar boven te halen!

Ruben

Fien

Hoi, ik ben Fien! Wat ik in mijn studie psychologie heb geleerd, is dat jij samen met jouw brein zoveel meer kunt dan jij nu denkt! Mijn passie is dan ook om jou een echte meester van je brein én jezelf te laten worden om te kunnen groeien in de dingen waar jij gelukkig van wordt.

Fien

Jet

Hoi! Ik ben Jet. Ik hou van een goed gesprek en beteken graag iets voor een ander en de maatschappij. Ik vind het ook leuk om anderen iets te leren en om mezelf verder te ontwikkelen!

Jet

Loukie

Hoi! Ik ben Loukie. Ik vind het ontzettend gaaf om leerlingen te helpen en ze te motiveren om zichzelf te vinden in het proces. Het mooiste is het moment dat je het muntje ziet vallen en je kan zien hoe trots ze op zichzelf zijn!

Loukie

Damiën

Hoi! Ik ben Damiën. Nieuwe dingen uitproberen en experimenteren is waar ik veel van leer. Ik help jou er graag bij!

Damiën

Tilburg

Jente

Hee, ik ben Jente en ik studeer psychologie. Ik vind het super leuk om mensen te laten zien hoe gaaf het is om je eigen pad creëren in het leren en studeren!

Jente

Anne

Hi! Ik ben Anne, student psychologie, en ik probeer altijd van verschillende perspectieven naar een uitdaging te kijken.

Anne

Steffen

Ik ben Steffen. Ik sport en mediteer bijna iedere dag. Persoonlijke ontwikkeling is het mooiste wat er is!

Steffen

Emma-Rose

Ik ben Emma-Rose. Ik kom uit Limburg en mijn geheime talent is taarten bakken 🙂

Emma-Rose

Bobbie

Hey ik ben Bobbie! Ik vind het altijd leuk om samen met de mensen om mij heen te leren. Bij Remind ben ik daarom goed op mijn plek omdat wij hier heel veel van elkaar leren!

Bobbie

Stefanie

Heyhoi, ik houd van zo veel mogelijk creatieve dingen te bedenken en te doen. Dat pas ik ook toe op bakken, taartjes, cakejes, koekjes, noem maar op!

Stefanie

Julian

Hi, ik ben Julian en ik houd ervan om mijn training aan jou leerzaam, en heel leuk te maken. Ik kan chaotisch zijn maar ik ben ook iemand waar je altijd van op aan kan ;).

Julian

Wietske

Hey! Ik ben Wietske, hou heel erg van kitesurfen en ik laat jou in mijn trainingen graag ervaren dat het allemaal wel goed komt.

Wietske

Utrecht

Tom

Hoi! Ik ben Tom. Ik vind het superleuk om met anderen te kijken hoe we leren leuker en makkelijker kunnen maken!

Tom

Thomas

Hey! Ik ben Thomas, samen gaan we opzoek naar motivatie om het beste uit jezelf te halen!

Thomas

Stella

Hi! Ik ben Stella. Ik hoop leerlingen vooral te inspireren, en te laten zien dat ze zichzelf mogen zijn!

Stella

Sofie

Hee! Ik ben Sofie en ik zie het leven als een grote ontdekkingsreis waarin ik mezelf en de wereld beter leer begrijpen, grenzen verleg en nieuwe dingen kan leren. Reis je mee?

Sofie

Joppe

Hey ik ben Joppe. Ik luister graag muziek en ik hou van uitstapjes maken. Daarnaast vind ik persoonlijke ontwikkeling iets moois en ben ik hier graag mee bezig.

Joppe

Florette

Hoi! Ik ben Florette en ik heb naast mijn studie heel veel hobby's, waaronder boksen, klimmen, hardlopen en schilderen. Daarom is het voor mij belangrijk om mijn leven goed in te richten. Ik help jou ook graag bij het creëren van je ideale leven!

Florette

Daniël

Hoi! Ik ben Daniël, student Humanistiek en hou van basketbal en salsa dansen. Naar mijn idee is er niks mooiers dan de wereld ontdekken, toch?!

Daniël

Traian

Hoi! Ik ben Traian. Ik studeer Rechten en ik houd ervan om te kijken wat de beste en leukste oplossing is voor elke situatie.

Traian

Wouter

Hoi! Ik ben Wouter. Ik heb een passie voor onderwijs, voetbal en reizen. Anderen helpen en coachen vind ik één van de leukste dingen om te doen!

Wouter

Fenna

Hoi! Ik ben Fenna en ik vind persoonlijke groei een belangrijk onderdeel van leren. Leren leren én je persoonlijk ontwikkelen: 2 vliegen in 1 klap!

Fenna

Merijn

Hey! Ik word erg enthousiast van leren hoe je écht stappen kan zetten, om zo jezelf te leren kennen en je toekomst in te richten zoals jij dat wil. En wie ben jij?

Merijn

Roos

Hi! Ik ben Roos. Als ik iets leuks vind, dan ga ik er ook 100% voor. Dit geldt ook voor Remind!

Roos

Daphne

Hoi! Ik ben Daphne. Ik bruis van de energie, zie vaak verschillende mogelijkheden en leer heel graag nieuwe dingen!

Daphne

Tjebbe

Ik ben Tjebbe. Mijn motto is: Mankementen maken mooie momenten magisch!

Tjebbe

Sacha

Hoi! Ik ben Sacha. Ik vind het heerlijk om ondernemend bezig te zijn en hier een stukje brutaliteit aan toe te voegen.

Sacha

Sophie

Hoii! Ik ben Sophie en ik vind het onwijs leuk om leerlingen te helpen groeien in hun leerproces. Ik geloof er 100% in dat je overal beter in kunt worden, zolang jij dit zelf ook gelooft! Zullen we er samen mee aan de slag gaan?

Sophie

Marieke

Hoi! Mijn naam is Marieke en ik vind graag samen met jou uit hoe we jouw middelbare schooltijd een stukje leuker en makkelijker kunnen maken!

Marieke

Lara

Hey, ik ben Lara en ik luister naar wat je echt nodig hebt zodat je kan leren op een manier die grappig is, effectiever werkt en minder tijd kost 🙂 Samen kijken we naar leertechnieken en wat het beste bij jou past!

Lara

André

Hoi! Ik ben André en wil graag zoveel mogelijk leerlingen laten zien dat ze van hun schooltijd een feestje kunnen maken!

André

Eva

Hoi ik ben Eva! Ik vind het belangrijk om altijd nieuwe dingen over jezelf te ontdekken. Het inspireert mij om anderen te helpen met leren leuker en makkelijker maken!

Eva

Dennis

Ik ben Dennis en ik vind leren het vetste wat er is. Ik neem mensen graag mee in mijn enthousiasme van leren iets eigens te maken!

Dennis

David

Ik ben David, en ik help anderen graag zichzelf beter te leren kennen. Slim leren leren is daar de eerste stap in, omdat je op die manier leert naar jezelf te kijken!

David

Vincent

Hee! Ik ben Vincent. Ik studeer Humanistiek, en training geven is mijn passie. Dit doe ik het liefst over het onderwerp jezelf leren kennen, en dat kan bij Remind!

Vincent

Wietske

Hey! Ik ben Wietske, hou heel erg van kitesurfen en ik laat jou in mijn trainingen graag ervaren dat het allemaal wel goed komt.

Wietske

Leerling - Rijnlands Lyceum

'Ze hebben een goede manier gebruikt om informatie over te brengen. Ze wisselden namelijk goed af tussen ons laten luisteren en ons aan het werk zetten.'

Leerling - Het Nieuwe Eemland

'Je kon echt betrokken mee doen door de spelletjes en door dat er veel vragen werden gesteld ga je automatisch beter opletten. Het was een leuke workshop in tegenstelling tot andere workshops waar ik aan deelgenomen heb!'

Docent - Kalsbeek College

'De openheid van jullie als trainers was top. Heldere (ervarings)verhalen en ervaringsmomenten voor ons. Jullie enthousiasme/doorleefdheid (you teach what you preach). Voor mij motiverend'

Docent - Windesheim Almere

'Divers, frisse en goede trainers, die dicht bij onze doelgroep staan.'

Leerling - My College

'De trainers hebben veel geduld en proberen iedereen er in mee te slepen.'

Whatsapp Remind Learning