Boek bestellen

Offerte aanvragen

Eigenaarschap

Vrienden van Remind

Het onderwijs beter maken doen we samen. Samen met onze vrienden dragen we bij aan meer eigenaarschap in het onderwijs.

Onze vrienden

Gelukkig zijn er veel initiatieven die net als wij willen bijdragen aan meer eigenaarschap in het onderwijs. Door met hen samen te werken willen we onze impact vergroten zodat we nog meer leerlingen kunnen helpen.

LessonUp

LessonUp is een platform dat de mogelijkheid biedt om interactieve lessen te maken en te delen met elkaar. Met LessonUp maak of arrangeer je digitale en interactieve lessen, die je direct kunt geven in de klas. LessonUp is te gebruiken voor ieder type onderwijs en ieder niveau. Het enige dat je nodig hebt is een laptop, tablet of pc in de klas. Daarmee geef je in no time les aan jouw leerlingen, studenten of klanten. Wij hebben al onze inhoud vertaald naar interactieve lessen op dit platform. Zo kunnen docenten direct met onze inhoud aan de slag en kunnen ze leerlingen helpen met een interactieve, visueel aantrekkelijke en goed doordachte lessenserie.

Student Ownership of Learning

Student Ownership of Learning heeft samen met scholen uit het leerlab Pleion (Platform Eigentijds Onderwijs) het spel ‘We Own The School’ ontwikkeld. Met dit spel willen ze leerlingen, docenten en schoolleiders aanzetten om met elkaar in gesprek te gaan over eigenaarschap. Inmiddels hebben de makers van het spel zich verenigd in Student Ownership of Learning (SOL) met als doel het eigenaarschap van leren bij leerlingen te bevorderen in het gehele Nederlandse onderwijs en daarbuiten. Een prachtig doel dat perfect aansluit op onze missie. Wij zetten SOL in als tool om een goed doordacht plan te ontwerpen voor een school, gebaseerd op de wensen, ideeën en dromen van alle betrokken partijen binnen de school.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar onze vrienden? Klik op de onderstaande knoppen om meer te lezen over hun missie.

Whatsapp Remind Learning