Gratis proefpakket

Ben je werkzaam op een school in Nederland en ben je nieuwsgierig naar ons materiaal? Via deze pagina kun je een proefpakket aanvragen.

Proefpakket aanvragen

Het proefpakket bestaat uit het 'slim jezelf zijn' werkboek, ons experimentenboek, en een licentiecode voor toegang tot ons digitale materiaal. Een proefpakket kan alleen aangevraagd worden wanneer je werkzaam bent bij een school, en kan maximaal één keer per school worden aangevraagd. Het proefpakket wordt enkel naar schooladressen verzonden. Een paar weken nadat je het proefpakket hebt aangevraagd komen we graag eens langs om kennis te maken en het materiaal toe te lichten.

ONZE MATERIALEN

'Slim jezelf zijn' werkboek

Dit is een werkboek voor leerlingen vol leuke testjes, tools, tips, voorbeelden en kennis om jou te helpen met slimmer en gemotiveerder leren. Ons boek is inmiddels meer dan 45.000 keer verkocht en is een hulpmiddel voor tijdens de les, maar door leerlingen ook zelfstandig te gebruiken.

Digitale lessen

Alle modules uit ons ‘slim jezelf zijn’ werkboek zijn verpakt in kant-en-klare lessen op het platform LessonUp. Leerlingen kunnen in de klas of thuis met de les meedoen op hun eigen device. Het platform stelt voorgeprogrammeerde vragen aan de individuele leerling en alle theorie wordt behandeld in de vorm van video's, audio of op de slides zelf. Hierdoor heeft de mentor veel contact en input voor een waardevol gesprek over leren en motivatie. Inmiddels hebben we ruim 120 inspirerende lessen over leren op ons kanaal staan, verdeeld in drie niveaus.

Experimentenboek

Aan het einde van een training of les stellen leerlingen een experiment op. Ze denken na over over wat ze precies willen doen met de nieuwe kennis en ervaringen uit de module. Leerlingen maken een concreet plan voor zichzelf, zodat ze de inhoud van de module toe kunnen passen op hun eigen leven. Middels het experimentenboek worden leerlingen stap voor stap begeleid om een duidelijk experiment op te stellen én worden leerlingen geholpen bij de terugblik op hun experiment. Op deze manier hebben leerlingen alle experimenten en reflecties handig in één boekje!