Boek bestellen

Offerte aanvragen

Over ons

SLIM JEZELF ZIJN

Wij geven trainingen met als doel om leerlingen meer eigenaarschap te laten nemen over hun leerproces. Dit noemen we ‘slim jezelf zijn’, en leggen we graag aan je uit.

Slim

Wij willen je kennis laten maken met de oneindige hoeveelheid mogelijkheden die je hebt om iets aan te pakken. We leren je om je doelen te kiezen en na te denken over een slimme manier om ze te behalen. Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden, want er zijn je al heel veel mensen voorgegaan en je kunt van hun kennis en ervaringen gebruik maken. Doelgericht kiezen tussen alle mogelijkheden die je hebt om te doen wat jij wilt doen, noemen we slim.

Jezelf

We willen je stimuleren om te gaan experimenteren. We helpen je ontdekken hoe je in elkaar zit, waar je energie van krijgt, wat je stom vindt, wat je niet kunt laten, waar je keer op keer weer intrapt en wat jij echt belangrijk vindt. We willen je uitnodigen om keuzes te maken die helemaal passen bij wie jij bent en je discipline bijbrengen om eraan te werken tot je tevreden bent. Wanneer je dat bereikt bepaal jij zelf: jij staat aan het roer van je eigen leven. ‘Slim jezelf zijn’ doe je daarom niet voor je ouders, je docent, je vrienden of voor ons, maar helemaal voor jezelf.

Zijn

We willen je leren om in het moment te zijn. Zo ben je niet bezig met wat er gaat gebeuren in de toekomst of gebeurd is in het verleden, maar alleen met wat er nú gebeurt. Dit stelt je in staat om een topprestatie neer te zetten, maar ook om even helemaal te ontspannen. ‘Zijn’ helpt je om jezelf te accepteren en echt te genieten van het moment, of je nou iets doet of even helemaal niets. Wanneer je met je aandacht in het moment bent sta je open voor alles wat er met jou en de wereld om je heen gebeurt. Zo kun je je beter inleven in andere mensen en dat wat er gebeurt van een afstandje bekijken. We leven in een wereld van oneindig veel mogelijkheden. Wij willen je helpen om hierin bewuste keuzes te maken door slim jezelf te zijn.

Whatsapp Remind Learning