Vacatures

Boek bestellen

Offerte aanvragen

vakbegeleider bij Remind worden

Vind jij jouw vak het allervetste vak ter wereld en wil je er scholieren graag mee helpen? Solliciteer dan nu als vakbegeleider voor onze lente- en zomerscholen 2019!

Wat krijg je van ons?

Geld

 • Je verdient €100,- per dag (ongeveer 6 uur werk).
 • Alle reiskosten die je maakt voor onze trainingen of naar de school waar je moet zijn worden vergoed.

Training

 • Je krijgt ter voorbereiding een mini-opleiding tot Remind-vakbegeleider op een centrale plek in NL! Dit is onze investering in jou, en daarom voor jou kosteloos. In deze training leer je meer over de gedachtegoed van Remind, doe je kennis op over leervaardigheden en leer je hoe je een veilige en stimulerende omgeving creëert voor je leerlingen. Zo sta je 100% voorbereid voor de groep en ben je in staat om leerlingen te inspireren en motiveren. 

Gezelligheid

 • Je wordt onderdeel van het allerleukste en beste team van vakbegeleiders en coaches binnen het Nederlands onderwijs! Wij zijn een hechte en open groep studenten die elkaar en anderen verder willen brengen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze verlanglijst

Beschikbaarheid

 • Minimaal 1 week in de periode: 22 april – 10 mei

Persoonlijkheid / Mindset

 • Je bent gemotiveerd om middelbare scholieren verder te helpen met hun uitdagingen
 • Je bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en nieuwe dingen uitproberen
 • Je staat open voor nieuwe, slimme manieren van leren
 • Je vind het leuk om samen te werken in een groep enthousiaste studenten

Vaardigheden

 • Minimaal een 7 op je middelbare school diploma voor het vak dat je wilt geven
 • Het is een pré als je ervaring hebt als examentrainer, lente- of zomerschool begeleider of andere ervaring hebt met het begeleiden van leerlingen.

Waarom werken bij Remind?

Wij zijn een groep van 25 enthousiaste studenten die strijden voor meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs. Met onze lente- en zomerscholen willen we leerlingen helpen om meer eigenaarschap te ontwikkelen over hun leerproces. Dat doen we door ze te laten experimenteren met verschillende manieren van leren, zodat ze hun eigen favoriete manier van leren kunnen ontdekken. Tegelijkertijd kunnen ze met jouw hulp als vakbegeleider hun cijfer opschroeven zodat ze gewoon over kunnen naar hun volgende schooljaar. De lente- en zomerscholen zijn onze bijdrage aan nóg beter onderwijs in Nederland, en daar kan jij aan meehelpen!

Enthousiast?

Solliciteer dan als vakbegeleider bij de Remind lente- en zomerscholen van 2019!

Solliciteer!

Nog meer weten, of heb je vragen? Lees dan hieronder verder of mail ons met je vraag!

Meer info Lente- en Zomerscholen

Contact

Win een Bol.com bon van 50 euro!

Ken jij andere studenten die echt moeten weten dat er een supervette vacature als Remind vakbegeleider op ze te wachten staat? Wij verloten een Bol.com cadeaubon van maar liefst €50,- onder de mensen die minimaal 1 door ons aangenomen vakbegeleider hebben aangedragen!

Remind foto it beaken