Boek bestellen

Offerte aanvragen

VACATURES

WORD TRAINER BIJ REMIND!

Join onze gemotiveerde groep studenten en solliciteer direct voor onze trainersopleiding!

Waarom Remind?

Als Remind trainer help je middelbare scholieren en studenten in slimmer en gemotiveerder leren. In onze trainingen stimuleren wij mensen om te experimenteren met leren en bewuste keuzes te maken, zodat zij zich ontwikkelen op een manier die bij hen past. Een hele vette missie dus!

Je krijgt een ambitieuze en gezellige groep studenten om je heen om al je ervaringen mee te delen. We kunnen samen hard werken en serieus aan de slag gaan, maar we maken ook veel lol samen tijdens de pauzes, trainersdagen, Remind-weekendjes, wintersport en meer.

Daarnaast krijgt je van ons een waanzinnige trainersopleiding, waarin zowel professionele- als persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Zo word je het beste voorbeeld van je boodschap en kun je samen met ons de wereld een stukje mooier maken!

Nieuwsgierig geworden?

Wij zijn op zoek naar jou als awesome toevoeging aan ons Remind-team als je…

  • Affiniteit hebt met leren en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een passie hebt voor het helpen van andere mensen;
  • Nog minimaal twee jaar student bent (of volgend jaar nog een tussenjaar hebt);
  • Binnen één uur reizen van Amsterdam of Utrecht woont;
    8-12 uur per week de tijd hebt;
  • Op zoek bent naar een fantastische uitdaging naast je studie!

Helaas zoeken we op dit moment geen nieuwe trainers. We zoeken minstens 1 keer per jaar nieuwe trainers. Wanneer je via de knop hieronder je emailadres achterlaat en het document downloadt brengen we je op de hoogte als we weer op zoek zijn.