Remind & Zadkine

In samenwerking met Your Move van Zadkine biedt Remind Learning het programma ‘slimmer en gemotiveerder leren’ voor studenten aan binnen het aanbod 'extra begeleiding'. Op deze pagina lees je meer over het programma en hoe je hier als SLB'er kosteloos gebruik van kunt maken.

Logo van Zadkine Rotterdam

Het programma

Wij hebben ervaren dat veel studenten er tijdens hun vervolgopleiding tegenaan lopen dat ze niet hebben geleerd hoe je op een effectieve en efficiënte manier kunt leren. Daarnaast zijn ook thema's als 'motivatie' en 'werkhouding' thema's waar bij veel studenten winst te behalen is. Sinds 2009 brengen wij kennis en inhoud over verschillende thema’s die hiermee te maken hebben over op studenten. Het resultaat is een zorgvuldig ontworpen programma, waarmee we studenten laten ervaren hoe ze beter kunnen worden in leren én hen helpen ontdekken wat hen motiveert.

De inhoud

In ons programma bieden we negen thema’s aan die allemaal gaan over ‘slimmer en gemotiveerder leren’. De thema’s zijn: hersenen, onthouden, plannen, wilskracht, concentreren, slim teksten leren, creativiteit, motivatie en samenwerken. In de bijeenkomsten nemen onze bevlogen trainers de studenten op activerende en enthousiaste wijze mee in de wondere wereld achter deze thema’s. We laten hen ervaren wat er mogelijk is, hoe dat voor hen kan werken en formuleren een concrete vervolgstap. Zo stimuleren we studenten om slimmer, effectiever en met meer plezier hun schoolcarrière te vervolgen.

Programma binne SLB-uren

Het programma wordt aangeboden binnen de SLB-uren en is bedoeld voor alle studenten binnen Zadkine. Voordat we ons programma starten, stemmen we samen met de SLB'er af welke thema’s het beste aansluiten op de behoeften van de studenten. Op basis van het voorgesprek doen we een voorstel dat past binnen de doelen, behoeften en mogelijkheden. Uiteraard ben je als SLB’er meer dan welkom om ook aan te sluiten bij het programma. Kortom: een mooie kans om externe expertise in huis te halen, studenten te ondersteunen én zelf meer te leren over ‘slimmer en gemotiveerder leren’.

Meedoen?

Het programma is onderdeel van het traject 'extra begeleiding' en is daarmee kosteloos voor de opleiding. Via de webwinkel voor Your Move Extra begeleiding kunnen SLB'ers zich direct aanmelden. Eén van onze collega's zal vervolgens spoedig contact opnemen met SLB'er.

Meer informatie

Heb je nog vragen over het programma of wil je gewoon nog wat extra informatie? Neem dan contact op met André Duijkers via andre@remindlearning.nl of telefonisch via 020 - 261 1835. Mocht je vragen hebben over de voorwaarden en de bekostiging kun je contact opnemen met Ginger Sassen van Your Move via yourmove@zadkine.nl.

Foto in training